Ancak dikkatli olun, çok önemli bir kuralın altını hemen çizmek gerekiyor.

Daha sonra Sınırlı (sarı renk), Nadir (kırmızı renk), Süper Nadir (mavi renk) ve Benzersiz (kahverengi ile siyah arasındaki renk) kartlarımız var. Her sezon verilen bu kartların hepsinde kendilerini tanımlayan ve onaylayan bir seri numarası bulunur.

Aslında bir oyuncu için aynı seri numarasına ve aynı sezona ait, aynı türde iki kart olamaz (kar marjlarını öğrenin). Daha önce de görüldüğü gibi kırmızı arka planlarından tanınabilen Sorare Nadir kartları, her oyuncu için sezon başına maksimum 100 adet olarak yayınlanır. Ayrıca en az 4 Nadir kart kazanıldığında menajerlerin kullanımına yeni yarışmalar sunuluyor. 0’dan 20’ye kadar seviye atlayabilirler, bonuslar ise %0’dan 10’a kadar değişir.

Her kart için, sol üstte o oyuncunun referans sezonunu ve kart numarasını, sağ üstte ise karttaki oyuncunun oynadığı kulübün sembolünü bulacaksınız. Ortada futbolcunun resmini, adını, altta ortadaki rolünü, sol altta yaşını ve sağ altta menşe ülkesini bulacaksınız. Ayrıca Sorare kartları, kullanıldıkça ve temsil ettiği oyuncuların performansına bağlı olarak yıllar içinde XP (deneyim) puanı kazanıyor. Bu onların seviye atlamasına ve bonuslar getirmesine olanak tanır.

Sorare’de nadir kartlar nasıl alınır?

Sorare’de nadir kartlar elde etmenin birkaç yolu vardır. Öncelikle Sorare’nin, isteyen kullanıcılara bir sunum bağlantısı aracılığıyla kaydolmaları halinde (Eski Kartlarla mı yoksa Yeni Kartlarla mı oynamak?) ücretsiz bir nadir kart almalarına izin verdiğini bilmelisiniz. Aksine, doğrudan Sorare web sitesinden kaydolduğunuzda bu ücretsiz hediyeyi alamazsınız. Bağlantımızı kullanarak aşağıdaki fotoğrafa tıklayarak açık artırmada 5 kart kazandıktan sonra ücretsiz bir nadir kart alacaksınız.

İkinci yol ise mutlaka sahip olunan kartlara göre oluşturulan turnuvalara katılmaktır. Ve ilgili ödüller veya ödüller bu nadirlik seviyelerine göre artar. Bu bakımdan ilk 3’e girerek yeni bir nadir kart kazanmak mümkün olacak ama sadece bu değil. Turnuvada iyi bir sıralamanın bile size Ethereum’da ilgi çekici ödüller kazandırabileceği ve giderek daha rekabetçi olan fantezi futbol takımlarına doğru statünüzü yükseltmenize yardımcı olabileceği göz önüne alındığında.

Sorare’den kart satın almak oldukça basit bir işlemdir. Bir kart satın almak ve gerçek bir anlaşma yapmayı başarmak çok daha karmaşıktır. Üstelik geleneksel fantezi futbolu oynamaya başlayanlar bile şunu çok iyi biliyor: Halihazırda yerleşik oyuncular çok pahalıya mal oluyor ve her kullanıcının elindeki kaynakları tüketebiliyor. Halihazırda büyük şöhrete sahip olan sporculara odaklanmak mantıklıysa, bir takımın tek başına bunlardan oluşması pek mümkün değildir; ancak mantıksal olarak daha az yerleşik ancak her zaman güncel bir performansı garanti edebilen oyunculara da odaklanması gerekir. .

Bu, birçok futbolseverin iyi bildiği bir tartışma. Helenio Herrera’nın Avrupa Dünya Kupası’ndaki Inter’i aslarla doluydu, ancak birçok gözlemciye göre bu takımın sırlarından biri Carlo Tagnin tarafından temsil ediliyordu. Sert ama yorulmak bilmez bir orta saha oyuncusu, 27 Mayıs 1964’teki Şampiyonlar Kupası finalinde Sihirbaz tarafından büyük Alfredo Di Stefano’yu kontrol etmekle görevlendirildi, kelimenin tam anlamıyla tüm maç boyunca nefesini kesti ve Nerazzurri zaferine temel bir katkıda bulundu. Bu nedenle bazen dürüst bir kanat oyuncusu fantezi futbolda, geleneksel versiyonda veya blockchain’de bile belirleyici olabilir.

  • Sorare: eksiksiz rehber

Sorare’de doğru kartlar nasıl seçilir?

Sorare’de başarılı olmak isteyenlerin başlaması gereken soru, ne kadar para harcamak gerektiği değil (uzmanlara göre, başarılı olma umuduyla başlamak için bin avroya ihtiyaç var), daha ziyade bunun nasıl mümkün olduğudur. doğru kartları seçin ve satın alma fiyatını optimize edin.

Hedefinize ulaşmanıza yardımcı olacak en popüler sistemlerden biri, bir müzayedeyle ilgilenen oyuncuların, kartın son aydaki ortalama fiyatı gibi bir dizi çok önemli bilgiyi bilmesine olanak tanıyan Sorare Data tarafından temsil edilir. mevcut açık artırma, kariyeri boyunca Sorare’de ulaşılan en yüksek fiyat ve daha fazlası.

Doğal olarak verileri belli bir zekayla yorumlamaya çalışmalıyız. Örneğin, oyuncu artık ileri yaştaysa ve satın alma fiyatı çok yüksekse, mantık bundan kaçınmanızı veya en azından düşmesini beklemenizi önerir. Gerçek takımların genel menajerlerinin de her zaman akılda tutmak için kullandığı bir strateji. Öte yandan, şu anda lansman aşamasında olan ancak henüz tam olarak yerleşmemiş bazı büyük vaatleri satın almak çok ihtiyatlı olacaktır.

Fiyatta pazarlık yapmak çok önemlidir

Sorare, müzayedeye dayalı bir sistem ama yine de bir pazar; tıpkı geçmişte takım başkanlarının yaz aylarında rüya fuarını gerçekleştirdiği ünlü Hotel Gallia gibi. Dolayısıyla onun durumunda bile birinci sınıf ticari becerilere sahip olmak gerekiyor. Yani, kişinin hedeflerine kaybetmeden ulaşabilmesi ve kullanılan kaynaklar ile edinilen kartlar arasında mümkün olan en iyi oranı yakalayabilmesi gerekir.

Bunu yapabilmek için, bir kartın gerçek değerini anlamada her zaman yararlı olan istatistiklere dayalı net bir stratejiye sahip olmanız gerekir. Örneğin bir oyuncunun hareket etmeden önce gerçek fiziksel koşullarının ne olabileceğini anlamak gerekir. Tam da gerçek transfer piyasasıyla ilgili olarak bugünlerde çokça konuşulan bir örnek vermek gerekirse, Renato Sanches’e önemli miktarda euro yatırmadan önce, Lille’den gelen güçlü Lusitanyalı orta saha oyuncusunun şu gerçeği üzerinde düşünmek en iyisi olacaktır: bir sezonda 24 yarış sayısını geçmeyi hiçbir zaman başaramadı. Satın alınmasının ne kadar önemli bir harcama gerektirdiği göz önüne alındığında korkutucu bir gerçek.

Daha sonra açık artırmaların nasıl çalıştığını anlamaya çalışmalıyız. Özellikle şunları öneriyoruz:

  1. daha az katılımcının olduğu sabah saatlerinde gerçekleşen etkinliklere katılın;
  2. En azından yakın geçmişte aynı kartın çeşitli kopyalarının satıldığı fiyatlara ilişkin bir geçmişiniz var. Şu anda talep edilen fiyat daha yüksekse, bu muhtemelen uygun bir anlaşma değildir;
  3. Satıcının elinde daha yüksek teklifler olmadığını ve dolayısıyla bu tür bir teklifi kabul etmeye istekli olacağını umarak daha düşük teklifler vermeye çalışın.

Tabii ki bunlar sadece dikkate alınması gereken bazı ipuçları. Gerisi oyuncunun hayal gücüne emanet.

Sorare hakkında bilinmesi gereken en önemli hususlardan biri (burada kılavuzun tamamını bulabilirsiniz), en önemlisi olmasa da, oyun platformunda kartların nasıl alınıp satılacağını bilmektir. Aslında bu menajerlik oyununun amacı gerçek futbolcuların kartlarından oluşan bir kadroyu en iyi şekilde yönetmektir. Bu bağlamda kartlar tamamen serbest bir piyasada, doğrudan teklifler, takaslar yoluyla veya satıcının belirlediği fiyat üzerinden satılıp satın alınabilmektedir. Bu kılavuzda Sorare’de nasıl kart alınıp satılacağını detaylı olarak anlayacağız.

Sorare’de kart nasıl satın alınır?

Sorare’de nasıl kart satın alınacağından başlayarak, bunu yapmanın birkaç yolu vardır. Öncelikle platformun oluşturduğu, doğrudan Sorare tarafından listelenen ve hiçbir zaman başka bir kullanıcıya ait olmayan açık artırmalar var. Ethereum kripto para biriminde belirlenen başlangıç ​​fiyatlarıyla bu kartlar, en yüksek teklifi verene açık artırmayla satılıyor. Nadir kartlar için 0,01 ETH, süper nadir kartlar için 0,1 ETH ve benzersiz kartlar için 1 ETH’den başlayan müzayedelerden bahsediyoruz. Ve her gün Sorare çevrimiçi portalında açık artırma yöntemi kullanılarak yeni kartlar satışa sunulacak. Alternatif olarak ikincil piyasa adı verilen piyasada, Sorare üzerinden doğrudan satıcı haline gelen diğer kullanıcılardan kart satın alabilirsiniz.

Normal bir müzakerede olduğu gibi, kadroyu güçlendirmek için bizim için uygun olabilecek bir oyuncuyu satılık olarak ‘tespit ettiğimizde’, kullanıcıya onu satın alması için teklif yapabileceğiz. Ayrıca Sorare’de kart satın almanın bir başka yolu da diğer oyuncuların sahip olduğu kartlara teklif vermektir. Bunu yapmak için, bir oyuncuya tıklayın ve ardından “Teklif Yap” butonuna tıklayın. İkincisi daha sonra diğer yöneticiye gönderilecek ve o da normal olarak kabul edip etmemeye karar verebilecek. Son olarak, CD paketlerini her zaman teklifler yoluyla, yani bir takımın 5 kartını da satın alabilirsiniz.

Sorare’de kartlar nasıl satılır

Buraya kadar nasıl kart satın alınacağını anlattık. Ama şimdi diğer tarafa geçelim: Sorare’de kart nasıl satılır? Yapmanız gereken satmak istediğiniz kartı seçip taban satış fiyatını girmek ve kartın piyasaya çıkmasının üzerinden 48 saat geçmesini beklemek. Aslında burada bir açık artırma yaratılmıyor, başka bir kullanıcının istenen fiyatı karşılaması durumunda hemen satış yaptığı basit bir pazar. Çoğu zaman birçok kart değiştirme teklifi gelir, ancak burada kabul etmenin tatmin edici olup olmayacağına (çoğu durumda değil) karar vermek size kalmıştır.

Ancak dikkatli olun, çok önemli bir kuralın altını hemen çizmek gerekiyor. Sorare transfer pazarına girilen kartın 2 gün içinde (bu nedenle yukarıda belirtilen 48 saat) satılmaması durumunda satış kapatılmış sayılacak ve oyuncu transfer pazarının dışında ilan edilecektir. Ancak kullanıcı, tam bir özgürlük içerisinde, aynı oyuncuyu tekrar satışa sunabilecek ve önümüzdeki 48 saat içinde, artık açıkça görüldüğü gibi, teklifleri bekleyebilecek. Ancak oynatıcıyı alıcılar için çok düşük/yüksek bir fiyata satışa çıkardığınızı düşünüyorsanız ilk satışı da iptal edebilirsiniz. Hepsi çok basit, özellikle de alıştıktan sonra.

Sorare’de ulaşılabilecek hedeflerden biri kesinlikle eve önemli karlar getirmektir. Bu konuda izlenebilecek yollar farklı ama biz özellikle bu seçeneklerden birine odaklanmak istiyoruz: sermaye kazancı elde etmek. Bu terim sizin için kesinlikle yeni değil, özellikle de FIGC Federal Savcılığı’nın birçok İtalyan futbol kulübü hakkında sözde "hayali sermaye kazançları" ile ilgili yürüttüğü soruşturmada yaşananlardan sonra.

Futbolda sermaye kazancı nedir?

Futbolda sermaye kazancı nedir? Ekonomik anlamda "aynı malın farklı zamanlara ait iki değeri arasındaki pozitif fark veya değer artışından" bahsediyoruz. Futbolda verilebilecek en açık örnek futbolcu alım-satımına ilişkindir. Bir kulübün bir oyuncuyu almak için 30 milyon Euro yatırım yaptığını varsayalım ki bu da onun tarihi maliyeti olacaktır. Defter değeri yıldan yıla, aynı oyuncunun oynadığı kulüple imzaladığı sözleşmenin yıl sayısına göre belirlenen bir oranda azalacaktır.

Varsayımsal olarak oyuncu 5 yıllık sözleşme imzaladı ve bu nedenle her sezon için amortisman ücreti 6 milyon euroya (30/5) eşit olacak. böylece defter değeri ilk sezondan sonra 25 milyona, ikinci sezondan sonra 20 milyona, üçüncü sezondan sonra 15 milyona düşecek ve bu böyle devam edecek, ta ki sözleşme sona erene kadar, o zaman başlangıç ​​maliyeti tamamen amortismana tabi tutulacak. Peki sermaye kazancı nasıl yaratılıyor? Oyuncunun transferi ile. Aslında sermaye kazancı, alınan teklifin değerinden o andaki defter değeri çıkarılarak belirlenecektir. Dolayısıyla iki yıl sonra 50 milyona, defter değeri 20 milyona satış yapılması halinde sermaye kazancı şu şekilde verilecektir: 50-20=30 milyon.

Sermaye kazancı nasıl elde edilir Sorare

Futbolda nasıl yaratılacağını anlattıktan sonra, resmi Sorare web sitesinde nasıl sermaye kazancı elde edileceğini detaylı olarak anlıyoruz. Sakat bir oyuncuyu satın almak çok iyi bir stratejidir. Evet, doğru okudunuz. Çünkü sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen, birkaç ay sahaya çıkamayacak bir oyuncu, orta ve uzun vadede büyük para kazanma fırsatına dönüşebilir. Sakat bir oyuncuyu satın almak için en iyi zaman sakatlığın ilk üç günüdür.

Aslında bu, oyuncuyu sakatlık nedeniyle kaybeden kullanıcının, Kartı satmayı düşünmekle kalmayıp, çok cazip geldiği, puan biriktiremediği ve aslında işe yaramaz olduğu zaman dilimidir (24-72 saat). şampiyonluk amacıyla. Elbette transfer pazarında satın alma işlemine geçmeden önce doğrulanması gereken koşullar var. Öncelikle oyuncunun kariyerini tehlikeye atacak kadar ciddi bir sakatlık olmamalıdır. İkincisi, genel olarak başlangıç ​​oyuncusu olması ve son olarak sözleşmesi sona eren bir oyuncu olmaması. Eğer bu şartlara uyulursa, o zaman önemli bir teklif yapabiliriz, ancak o ‘sağlıklı’ oyuncunun gerçek değerinden daha düşük.

Yaralanmanın kazancınızı 3 kat veya 4 kat (kazanmaya başlamak gibi) bile önemli ölçüde artırmanıza olanak tanıdığı kanıtlanmış durumlar vardır. Tavsiye, söz konusu sakatlanan oyuncunun birden fazla kopyasını, örneğin birkaç sınırlı ve nadir bir kopyasını edinmek, böylece daha fazla sermaye kazancı elde edebilmektir. Örneğimize bağlı kalarak, sınırlı olanlarla daha düşük kar elde etme meselesi olacak, ancak nadir kartla kesinlikle daha büyük kar elde etme meselesi olacak. Ve oyuncu oynamaya ve elinden gelenin en iyisini yapmaya geri döndükten sonra, edinilen kopyaların değerinin maksimum değere ulaştığını algıladığımızda, onları satabilir ve bir veya daha fazla hoş karşılanan sermaye kazancı elde edebiliriz.

Sorare’de para kazanmak için izlenecek esasen iki yol vardır. Her şeyden önce, nadir, süper nadir ve benzersiz kartların satışından para kazanabilir, kar elde edebilir veya sermaye kazancı elde edebilirsiniz. Veya gerçek para (ETH) kazanabileceğiniz ve yeniden satabileceğiniz nadir kartlar kazanabileceğiniz turnuvalara katılarak, bunları yeniden yatırım yapmak için hesabınıza taşıyabileceğiniz ETH’ye dönüştürerek veya çekmek için doğrudan avroya dönüştürerek. Ancak Sorare’de kart alıp satarak nasıl kazanılacağını anlamadan önce, oyun platformunda nasıl kart satın alınacağını, satılacağını ve değiştirileceğini görelim.

Sorare’de kart nasıl alınır, satılır ve takas edilir

Sorare (eksiksiz kılavuz) hakkında bilinmesi gereken en önemli hususlardan biri, en önemlisi olmasa da, oyun platformunda kartların nasıl alınıp satılacağını bilmektir. Sorare’de kart nasıl satın alınır? Bunu yapmanın birkaç yolu var. Öncelikle platformun oluşturduğu, doğrudan Sorare tarafından listelenen ve hiçbir zaman başka bir kullanıcıya ait olmayan açık artırmalar var. Alternatif olarak CD’de

Spor bahislerinizi bir sonraki seviyeye taşımaya hazır mısınız? 1xBet, olağanüstü bir bahis deneyimi için gideceğiniz yer. Kapsamlı spor seçenekleri ve kullanıcı dostu arayüzü, bahis oynamayı çocuk oyuncağı haline getiriyor. Bahislerinizi en üst düzeye çıkaracak özel teklifler ve bonus kodları için bet-promocode.com adresindeki bu yararlı kılavuzu ziyaret edin. 1xBet kazanmanın başladığı yerdir!

Bet-promocode.com’da 1xBet için özel teklifleri ve bonus kodlarını şimdi keşfedin!

Contents